yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapılarının ve elan birgani yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette sağlandığını öğrenmek kabilinden omurga durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Bir örgüda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve diğer ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir strüktürdadır.

Binalarda mukannen standartlarda görev alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dışarıdan duhule normal bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın anında dâhilen açılmalıdır (Antipanik düzen), yürekeride kullanılacaksa antipanik bar sistemine perese göre icap bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Yangına karşı güvende eğleşmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların kişi eminğini çıkarmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla itimat oluşum etmekteyiz.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında bapnın suhuletle açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yetişmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en makul fiyatlarla mevla çıkmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were Yangın Merdiveni Kapısı doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tamamlanmak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page